Croutons

Ons assortiment in croutons is ongekend. Wij hebben elk formaat croutons van een sprinkle, 6mm, 8mm, 10mm,13mm en zelfs 24x12x12 en alles daartussen. Naast een blokformaat hebben wij ook zeer speciale home style crouton. Wenst u een ander soort olie? Geen probleem. Palmolie, zonnebloemolie, olijfolie, raapzaadolie… alles is mogelijk. Voor smaken hoeft u ook niet stil te blijven staan bij een naturel. Wij hebben 1200 verschillende flavours. Er zit dus altijd wel iets voor u bij.

SoupCroutons

De mogelijkheden zijn enorm

Soepcroutons zijn verkrijgbaar van 6mm tot 13mm, met een grootte variatie in olie%, structuur en zoutgehalte. Ook kunnen wij een speciale texture-plus crouton aanbieden, perfect geschikt voor de veeleisende consument. Daarnaast hebben wij een speciale instant soepcrouton.

SaladeCroutons

De mogelijkheden zijn enorm

De saladecroutons kunnen wij u leveren in diverse formaten, vanaf 8mm tot 24mm, van blokje tot ambachtelijke crouton, dit alles ook met verschillende broodstructuren. Tevens kunnen wij de saladecroutons leveren met palmolie (desgewenst RSPO), zonnebloemolie (HOSO) en olijfolie, waarbij wij een smaakassortiment hebben met meer dan 1200 verschillende smaken, van een naturel crouton, naar een pittige crouton tot aan een zoete crouton. Wellicht kunnen wij voor u uw eigen crouton ontwikkelen.

Sprinkles

Ruim assortiment

Sprinkles zijn speciaal ontwikkelde mixen van kleine stukjes croutons, gemixt met gevriesdroogde kruiden en verkrijgbaar in diverse smaken. Deze sprinkles zijn uitermate geschikt voor gebruik bij salades, als topping voor pizza en maaltijden. Naast deze sprinkles hebben wij ook een ruim assortiment met bruschetta toast, foccacia fingers en nog veel meer mogelijkheden.